Oxford Insight er en del af Oxford Gruppen, der blev grundlagt i 1995, og som er specialiseret inden for:

  • Analyser og evalueringer
  • Udvikling af tillidsbaserede arbejdspladser
  • Lederudvikling

Oxford Insight kombinerer og bygger videre på disse kompetencer i skræddersyede analyser og udviklingsforløb, som hjælper virksomheder med at øge sammenhængen mellem strategi, ledelsespraksis og kultur. Det ved vi er afgørende for at skabe agile, forandringsparate og effektive organisationer.

Vores analyser og rådgivning er baseret på konkrete erfaringer fra samarbejde med virksomheder, som har udviklet effektive, optimale og unikke kulturer.

Vi er en agil og fleksibel partner, som:

  • tænker i helheder
  • hjælper virksomheder med at optimere deres kultur og organisation
  • samarbejder med de bedste leverandører i markedet.

Vi lever i en verden, hvor de fleste virksomheder får gennemført mange analyser og har adgang til et væld af data, som isoleret set giver brugbar viden om en given problemstilling. Det er dog også vores erfaring, at det først er når de forskellige data kobles og bliver set i et større strategisk og kulturelt perspektiv, at man opnår indsigt. Indsigt der er udgangspunkt for udvikling.

Vi hjælper virksomheder med at få denne indsigt gennem visionsudvikling og strategi- og kulturanalyser. Vi hjælper også virksomheder med rådgivning om og implementering af kulturelle og ledelsesmæssige indsatser, som bidrager til at skabe sammenhæng mellem kultur og strategi.

Job hos os?

Oxford Insight er løbende på udkig efter skarpe og engagerede samarbejdspartnere og nye kolleger, der har lyst til at arbejde med vores fokusområder og kan identificere sig med vores tilgang til udvikling.

Kontakt os

Kontakt

Oxford Insight A/S
Falkoner Alle 20, 4. sal
2000 Frederiksberg
+45 33 69 13 69
info@oxfordinsight.dk